Renaldi´s Bellezas

Stor Pudler

Så bliver næsen brugt!

Renaldi’s Bellezas Supernova har været ude og bruge næsen.

En god idé, sådan startede turen ud.

Supernova er hunden med krudt i og intet kan tæmme hende, så hvorfor ikke prøve den relative nye hundesport i Danmark “Nose work”?

 

Julie (Vores datter) og Supernova tog derfor afsted på en hyggelig eftermiddag hvor næsen skulle i brug. Det var jo nok lidt svært i starten hvor man skulle koncentrere sig, og ikke snakke med alle de andre søde hunde venner. Efter en tur eller to fik Supernova dog ‘næse for tingene’ og hun var bare dygtig.

 

Opgaverne varierede mellem at snuse i papkasser efter godbider til at gennem snuse en bil for at finde de sjove lugte. Både Supernova og Julie fik en god og lang dag ud af det, det kunne godt gøres igen hvis du spørg Supernova.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Proudly powered by Wordpress